3 bud på Australske naturist resorts

Twin falls resort

Du finder resorted i Ellenborough, New South Wales

Her handler det om at komme tilbage til naturen, dette er under alle omstændigheder  hensigten med  Twin Falls Resort. Beliggende på en 40-hektar ejendom vest for Port Macquarie, kan gæsterne nyde og elske ro og de frodige bush omgivelser. Ud over afslapning og at blive i et med naturens smukke omgivelser som dette naturist resort tilbyder, kan man også komme "bushwalking" nøgen. Overnatning spænder fra campingpladser uden strøm til en rustik hytte med komfortable B & B værelser i hovedbygningen Homestead. 

Sunland Holiday Village

Ligger på 100 hektar smuk Bushland og sandklitter, midtvejs mellem kystbyerne Robe og Beachport, Sunland Holiday Village er  Australiens eneste havstrands naturist resort. Stedet har 45 pladser, og har alle de faciliteter et stort resort bør have, mens det stadig giver masser af fred og afsondrethed for alle, der ønsker deres eget lille hjørne af privatlivets fred. Det sociale centrum ligger i "Club House", hvor du kan møde andre gæster i løbet af formiddagen kaffe eller toast solnedgangen på happy hour. Resortets største attraktion er dog dens 1,3 km strand facade på en nøgen strand, hvor du kan spadsere, svømme eller bare dase i solen uden at skulle bekymre sig om bødetøj.

Taylorwood resort

Du finder resorted i Conway Beach, Whitsundays i Queensland

Gemt væk på 12 hektar ugeneret park syd for "Airlie Beach" , ligger Taylorwood Resort, som slår på sin afslappede atmosfære og "Laid back" stemning. Det eneste naturistlejr på Whitsundays, det kun er for private par. Gæsterne kan søge ensomhed under et skyggefuldt palme eller slappe af ved poolen, blande sig med de andre gæster ved happy hour omkring bålet eller slutte sig til "dress up" temaaftener. 

Tags: 

Excel, Webudvikling og datahåndtering - specialist i økonomiske beregninger og logistik | Digital projektleder